Services
Vores 5 kerneydelser

Data & tracking
Konvertering
Annoncering
Teknologi
Kreativitet
Vi skræddersyr altid vores løsninger 100% efter hvordan, vi opnår det bedste samarbejde og optimale betingelser for at realisere vores fælles ambitioner og mål. Sammen finder vi ud af, hvad der skaber værdi, hvordan værdien måles, og vigtigst af alt, hvordan værdien skabes for netop jeres virksomhed.

Data & tracking

Er I klar til at parkere endeløse diskussioner ud fra mavefornemmelse og holdninger og i stedet træffe beslutninger baseret på data?

For mange virksomheder er der et uudnyttet potentiale, hvis man forstår at bruge alle de data, der skabes hver eneste dag. Data, som kan danne grundlag og direkte årsag til endnu højere vækst, skarpere beslutninger og i sidste ende virksomhedens fremtidige eksistens.

Hos AdResult tilbyder vi:

 • Tracking-opsætning – Hvis den tekniske tracking ikke er korrekt opsat, er dine data værdiløse. Vi sørger for, at jeres tracking altid henter de vigtigste data.
 • Dataanalyse – Vi låser op og viser værdien i dine datainvesteringer. Vi finder de mål, flows og målinger, der virkelig betyder noget for din forretning.
 • Konverteringsoptimering og A/B-test – Kontinuerlig A/B-test og konverteringsoptimering er “gaven”, der bliver ved med at give.

Hør mere

Konvertering

Der er næsten ingen virksomheder i dag, der ikke opererer digitalt. Man har web sites, man har SoMe-ansvarlige, man booster opslag og annoncerer digitalt, og har sikkert også en SEO og Google Adwords-ansvarlig. Hvilket alt sammen er godt – og bedre end ingenting.

Det har blot ikke en enorm værdi, hvis ikke det medfører konvertering til salgstragten.

Konvertering er afgørende. Følgere og likes er fine, men leads er bedre. Kunder er bedre. Salg er bedre.

Vi er eksperter i digital konvertering, i hele brugerrejsen og i historiefortællingen. Vi ved, hvad der skal til teknologisk og kreativt og opsætningsmæssigt for at dine forretningsønsker konverteres til vækst og virkelighed.

Læs mere om konvertering

Annoncering

Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virksomheder og brands på tværs af brancher med at vækste deres forretning via online annoncering.

Vi arbejder med online strategi, optimering og udvikling af data-drevet annoncering med fokus på konvertering og genereringsprocesser, hvor data, teknologi og kreativitet omsættes til god forretning på tværs af kanaler og platforme. Vi brænder for at optimere, innovere og forfine jeres annoncering, så I får mest muligt ud af det afsatte mediespend og lykkes med at tiltrække nye kunder, gæster, abonnenter, bidragsydere og salg.

Med viden, nysgerrighed og konstant læring skaber vi betingelserne for, at I kan se fremtiden i øjnene og blomstre via online annoncering.

Vi arbejder med annoncering på følgende kanaler:

 • Facebook
 • Google Ads
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Snapchat

Hør mere

Teknologi & programmering

I AdResult arbejder vi hele tiden proaktivt med teknologier og programmering, som vi ved kan understøtte og udvikle jeres marketingaktiviteter. For os er teknologi det indlysende redskab, når vi skaber og udvikler kampagner, opsamler data eller udvikler konverteringsprocesser.

Vi er eksperter i teknologier, som danner grundlaget for at opnå højere interaktion og involvering med virksomhedens målgruppe, og som gør vores annoncerings- og kampagneaktiviteter endnu mere værdiskabende og oplevelsesrige.

Hos AdResult tilbyder vi:

 • Programmering af websites og landingpages
 • Udvikling og implementering af digitale teknologier
 • Implementering af automation marketing processer
 • Udvikling af gamification kampagner

Hør mere

Kreativitet

– Hvor klassisk branding møder digital effektivitet

På baggrund af omfattende erfaring og drevet af nysgerrighed har vi udviklet en model, der skaber dynamikken mellem den klassiske brandingproces og den nye datadrevne digitale konverteringsproces. Og vores resultater viser, at de to sider ikke kan arbejde uafhængigt, men skal optimeres som en samlet enhed – i en fortløbende proces.

De bedste koncepter, kampagner og kundeoplevelser bygges på fleksibilitet, agilitet og kreative hjerner. Netop derfor sammensætter vi altid et team på tværs af eksterne samarbejdspartnere og kunden selv, som giver de absolut bedste og mest relevante kompetencer.

Her samarbejder vi bl.a. med reklamebureauet MANTRA, design- og brandingbureauet MITWERK og PR- & kommunikationsbureauet SIMPLE. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de hver især er landets dygtigste inden for deres felt.

Hør mere

Skal vi igangsætte
vækstmotoren hos jer?

Hos AdResult arbejder vi tæt sammen med vores kunder, hvor vi konstant udforsker virksomhedens digitale muligheder, vækstpotentiale og sikrer den rigtige retning.

Få mere info om vækstmotoren

vækstmotor

Jeres status-rapporteringer giver altid god grund til refleksion og det har betydet meget for, hvordan vi tænker kommunikation i WWF

Jonas
WWF
Hør mere
Hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.
Hør mere
Hør mere
Hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.
Hør mere