Services
Vores 4 kerneydelser

Data
Annoncering
Teknologi
Kreativitet
Vi skræddersyr altid vores løsninger 100% efter hvordan, vi opnår det bedste samarbejde og optimale betingelser for at realisere vores fælles ambitioner og mål. Sammen finder vi ud af, hvad der skaber værdi, hvordan værdien måles, og vigtigst af alt, hvordan værdien skabes for netop jeres virksomhed.

Data

Er I klar til at parkere endeløse diskussioner udfra mavefornemmelse og holdninger og i stedet træffe beslutninger baseret på data?

For mange virksomheder er der et uudnyttet potentiale, hvis man forstår at bruge alle de data, der skabes hver eneste dag. Data, som kan danne grundlag og direkte årsag til endnu højere vækst, skarpere beslutninger og i sidste ende virksomhedens fremtidige eksistens.

Hos AdResult tilbyder vi:

 • Tracking opsætning – Hvis den tekniske tracking ikke er korrekt opsat, er dine data værdiløse. Vi sørger for, at jeres tracking altid henter de vigtigste data.
 • Dataanalyse – Vi låser op og viser værdien i dine datainvesteringer. Vi finder de mål, flows og målinger, der virkelig betyder noget for din forretning.
 • Konverteringsoptimering og A/B-test – Kontinuerlig A/B-test og konverteringsoptimering er “gaven”, der bliver ved med at give.

Hør mere

Annoncering

Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virksomheder og brands på tværs af brancher med at skalere deres forretning via online annoncering.

Vi arbejder med online strategi, optimering og udvikling af data-drevet annoncering med fokus på konvertering- og genereringsprocesser, hvor data, teknologi og kreativitet omsættes til god forretning på tværs af kanaler og platforme. Vi brænder for at optimere, innovere og forfine jeres annoncering, så I får mest muligt ud af det afsatte mediespend og lykkes med at tiltrække nye kunder.

Med viden, nysgerrighed og konstant læring skaber vi betingelserne for, at I kan se fremtiden i øjnene og blomstre via online annoncering.

Vi arbejder med annoncering på følgende kanaler:

 • Facebook
 • Google Ads
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Snapchat

Hør mere

Teknologi & programmering

I AdResult arbejder vi hele tiden proaktivt med teknologier og programmering, som vi tror på kan understøtte og udvikle jeres marketingaktiviteter. For os er teknologi et vigtig redskab, når vi skaber og udvikler kampagner, opsamler data eller udvikler konverteringsprocesser.

Vi arbejder især med teknologier, som kan medvirke til at opnå højere Interaktion og involvering med virksomhedens målgruppe, og som understøtter vores annoncerings- og kampagneaktiviteter til at blive endnu mere værdiskabende og oplevelsesrige.

Hos AdResult tilbyder vi:

 • Programmering af websites og landingpages
 • Udvikling og implementering af digitale teknologier
 • Implementering af automation marketing processer
 • Udvikling af gamification kampagner

Hør mere

Kreativitet

– Hvor klassisk branding møder digital effektivitet

Vi har udviklet en model, der skaber dynamikken mellem den klassiske brandingproces og den nye datadrevne digitale konverteringsproces. Og vores erfaring viser, at de to sider ikke kan arbejde uafhængigt, men skal optimeres som en samlet enhed – i en fortløbende proces.

De bedste koncepter, kampagner og kundeoplevelser bygges på fleksibilitet, agilitet og kreative hjerner. Netop derfor sammensætter vi altid et team på tværs af eksterne samarbejdspartnere og kunden selv, som giver de absolut bedste og mest relevante kompetencer.

Her samarbejder vi bla. med reklamebureauet MANTRA, design- og brandingbureauet MITWERK og PR- & kommunikationsbureauet SIMPLE. Fælles for vores samarbejdspartere er, at de hver især er landets dygtigste indenfor deres felt.

Hør mere

Skal vi igangsætte
vækstmotoren hos jer?

Hos AdResult arbejder vi tæt sammen med vores kunder, hvor vi konstant udforsker virksomhedens digitale muligheder, vækstpotentiale og sikrer den rigtige retning.

Få mere info om vækstmotoren

vækstmotor

Jeres status-rapporteringer giver altid god grund til refleksion og det har betydet meget for, hvordan vi tænker kommunikation i WWF

Jonas
WWF
Hør mere
Hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.
Hør mere
Få mere info om vækstmotoren
Hør hvordan vækstmotoren kan hjælpe jeres virksomhed helt gratis og uforpligtende.
Hør mere