AdResult - Online strategi
Online Strategi Konvertering Målrettet website

Online Strategi

Udnyt potentialet online fuldt ud, så du kan generere trafik på din hjemmeside. Her handler det om at ramme det ønskede segment, der giver din virksomhed værdi. Derfor arbejder vi med at effektivisere trafikken, så vi segmenterer efter den målgruppe, der har værdi for dig.

Sociale medier

Er din virksomhed god til at annoncere på de sociale medier? Annoncering på de sociale medier giver dig mulighed for at ramme netop din målgruppe ved hjælp af segmentering. Formålene med at annoncere på de sociale medier kan være mange.

Måske ønsker du at øge aktiviteten på din Facebook-side, skabe mere trafik til din hjemmeside eller brande dine produkter. Uanset formål er Facebook annoncering et unikt redskab til at ramme lige præcis den målgruppe, der giver dig mest værdi samt resultater.

 

Google AdWords

Google AdWords kampagner er, ligesom søgemaskineoptimering (SEO), effektive i din marketingstrategi.

Forskellen ligger dog i, at Google AdWords annoncer er betalte og får topplaceringen i Googles organiske søgeresultater. AdResult hjælper din virksomhed med at opsætte og vedligeholde en Google AdWord konto, så du kan få det optimale afkast af din markedsføring på denne platform.

 

Søgeoptimering (SEO)

Hvordan er din hjemmeside eller dit produkt placeret på Google’s søgeresultater? Kan dine kunder finde dig på nettet? AdResult er eksperter indenfor søgemaskineoptimering og hjælper dig gerne med råd og vejledning, så du kan komme til tops i søgeresultaterne.

 

Online mediestrategi

Med den rette online mediestrategi kan vi få dine kunder til at agere, når de er på dit website. Dette gælder uanset, om formålet er at få de besøgende til at købe en vare, kontakte virksomheden, finde den rette information eller spare tid.

Du skal derfor altid sikre dig, at din virksomheds potentiale og muligheder bliver analyseret grundigt, før du kaster dig ud i arbejdet med at få lavet en online webløsning.

 

Analyser

Med de nyeste sporing- og trackingsystemer har vi mulighed for at analysere alle dine data og finde frem til, hvor der er plads til forbedringer. Disse brugbare data anvendes blandt andet til at optimere trafikken, forbedre annoncer og øge konverteringen, så du ved, om din virksomhed er på rette vej.

Tlf: +45 31 32 00 70
E-mail: info@adresult.dk

Hauser Plads 30 C
1127 København K
CVR: 36201630

Certifikat