AdResult - Konvertering
Online Strategi Konvertering Målrettet website

Konvertering

Nøglen til resultater på de digitale platforme handler om at konvertere trafik til aktive og betalende kunder. Om du har brug for kunder, leads eller tilmeldinger, er konverteringsoptimering nødvendig for effektive resultater.

Konvertering af kunder

Konvertering er et af de vigtigste værktøjer, når du skal generere kunder igennem de digitale platforme. En konvertering går ud på, at en besøgende på din hjemmeside udfører en bestemt handling.

Det kan eksempelvis være at købe et produkt i din webshop, tilmelde sig nyhedsbrevet, bestille et katalog eller booke et møde osv. En hjemmeside bør altid være opbygget mod, at brugeren skal gøre noget bestemt. Konverteringsoptimering er en betegnelse for det arbejde, du gør, for at få flere besøgende til at konvertere.

 

Målbare resultater

Den store fordel ved markedsføring på de digitale platforme er, at du kan måle alt, hvad brugerne foretager sig. Eksempelvis kan du måle søgeord, trafikkanaler, konverteringer, hvordan brugerne agerer på hjemmesiden, hvor dine kunder kommer fra, og hvorfor brugerne forlader dit website uden at købe noget. Alle ovenstående data benyttes til hele tiden at optimere din konvertering på nettet.

 

Trafik

Får din virksomhed værdifuld trafik? AdResult er specialister i anskaffelse af trafik igennem søgemaskine-, e-mail- og Facebookmarkedsføring.

Mange tror, at det udelukkende handler om at skaffe trafik på sit website, men det er vigtigere at få 10 besøgende, der giver værdi, frem for 100 besøgende, der ikke giver værdi. Derfor arbejder vi med at effektivisere trafikken, så vi segmenterer efter den målgruppe, der har værdi for dig.

 

Split test

Har du forsøgt at spiltteste hvilket indhold, der fungerer på dit site? Ellers lad os hjælpe dig med at opsætte en splittest, så du får optimeret din hjemmeside helt ind til benet, og dermed får de bedste forudsætninger for højst mulig konvertering.

Visuelt udtryk, sprogbrug, placering og indhold betyder mere, end man skulle tro, når man gerne vil sælge noget online eller have sine besøgende til at udføre en bestemt handling.

Derfor er det vigtigt, at dit indhold påvirker den besøgende til at udføre netop dét, du gerne vil have den besøgende til. En god måde at finde ud af hvilke virkemidler, der fungerer bedst, er derfor en splittest.

 

Sideoptimering

Når dine besøgende lander på den side, du med relevant trafikgenerering har ledt dem hen til, er det vigtigt, at de finder netop det, de søger. Hermed undgår du, at dine kunder forlader din hjemmeside, før de har konverteret. Med specifikke landing pages, der matcher dine budskaber og opfordrer til handling, er du godt på vej til at gøre dine besøgende til kunder.

Tlf: +45 31 32 00 70
E-mail: info@adresult.dk

Hauser Plads 30 C
1127 København K
CVR: 36201630

Certifikat