SERVICES

Hvorfor er vi sat i verden?

AdResult er et data-drevet digitalt bureau med fokus på genereringsprocesser, konverteringsoptimering og handlingsorienteret involvering. Vi omsætter data, teknologi og kreativitet til god forretning på tværs af kanaler og platforme, så virksomheden opnår sit fulde digitale potentiale.

Fokus på kunderejsen

I dag er det svært at påvirke folk med en annonce. Vi er derfor nødt til at kultivere potentielle  kunder over længere tid med forskellige annoncer og budskaber, før folk reagerer, konverterer og ender som ambassadører. Derfor fokusere vi altid på at skabe en effektiv digital kunderejse, som tager udgangspunkt i hele købsprocessen.

Annoncering handler i dag ikke kun om eksponering og rækkevidde, men også om handling og involvering, så der opnås den rette indsigt og data.

VI SKABER ONLINE RESULTATER

Danmarks førende indenfor digitale konverteringsprocesser

Digital strategi

Find den rigtige digitale strategi og udnyt potentielle salgskanaler til at generere nye kunder og øget omsætning.

Konvertering

Vi udvikler digitale konverteringsprocesser der er skræddersyet til at konvertere leads, kundeemner og direkte salg.

Facebook

Facebookannoncering er den mest effektive kanal til at generere leads, kundeemner og salg, som medvirker til øget afkast og værdi.

Splittest, indsigt og analyse

Med et skarpt fokus på splittest og analyse kan vi forvandle data til handlingsorienterede indsigter, som kan optimere den videre rejse og øge afkastet.

Landingpages

En landingpage er nøglen til at skabe konverteringer og digitale handlinger. Uden en landingpage, udnytter man ikke sit marketingbudget optimalt.

Genereringsprocesser

Vi tilbyder opbygning og optimering af digitale genereringsprocesser, der sikrer tilgang af nye henvendelser og kunder.

Hvad er meningen?

Digital annoncering handler ikke kun om eksponering og rækkevidde, men også om handling og involvering. Vi kan I dag måle den mindste reaktion fra de personer som bliver eksponeret for vores buskaber. Derfor er det vigtigt med en klar handlings- og tracking orienteret strategi for sin annoncering, så der opnås den rette indsigt og data.

Konvertering er et af de vigtigste værktøjer, når du skal generere værdi igennem de digitale platforme. En konvertering er en bestemt handling, som en person udfører. Det kan eksempelvis være at købe et produkt i din webshop, tilmelde sig nyhedsbrevet, bestille et katalog eller booke et møde osv. Kort sagt handler det om at få ens potentielle kunder til at udføre en handling, som vi kan arbejde videre med og forstætte kultiveringsprocessen, så det til sidst ender med øget omsætning og vækst.